Nog voor de Kerst verschijnt het langverwachte boek ‘Experimentele Woningbouw in Nederland 1968-1980′. Ook benieuwd? Je kunt het boek t/m 31 december bij ONS bestellen tegen een gereduceerde prijs van €29,95 (daarna kost hij €34,95 bij Bol, Ako, Bruna e.d.). Je hebt hem dan als eerste in huis! Bestel hem via de webshop die we op deze site daarvoor hebben ingericht. Betaling kan via iDeal.

Waarom bestellen via ons? Als auteurs hebben wij veel tijd geïnvesteerd in het bewerken van het oorspronkelijke rapport tot deze publieksversie in boekvorm. Dit was een investering die wij vrijwillig hebben gedaan, omdat we vinden dat het verhaal van de Experimentele Woningbouw verteld moet worden en de resultaten gedeeld met een breed publiek. Bij eigen verkoop van het boek kunnen wij middels een kleine marge toch iets van onze tijd terugverdienen. Vanaf eind december verwachten we het boek te kunnen gaan uitleveren.

De drukkerij en boekbinder zijn druk bezig om de eerste druk van 1500 exemplaren volgende week klaar te hebben. Een kijkje achter de schermen..